Ki mondta, hogy a fehér háttér unalmas, avagy: kismamafotózás a stúdióban.

Ki mondta, hogy a fehér háttér unalmas, avagy: kismama fotózás a stúdióban.

Tíciát és Bálintot még tavaly ismertem meg, amikor is az esküvőjüket örökíthettem meg, ezúttal pedig egy kismama fotózáson vettek részt nálam.

Most pontosan ugyanolyan gördülékenyen ment a közös munka, mint akkor is. Instagramon egyeztettünk, mondták, hogy inkább stúdióba szeretnének menni, mert a kora tavaszi időjárás még csalóka és a táj sem az igazi még, megbeszéltünk egy időpontot és a kijelölt napon újra találkoztunk. 

Amint beléptek a stúdióba, láttam a várakozást és az izgalmat az arcukon. Főleg inkább Tíciáén nyilván, de Bálintot megnyugtattam, hogy pár kép múlva leülhet figyelőnek. A pasik valahogy mindig a túlélésre játszanak, legalább is így érkeznek, aztán valahogy a végén szinte már jobban élvezik, mint a csajok 🙂

Nem volt ez másképp Bálinntal sem, a tervezett pár kép helyett azért összességében elég sokat volt ő is a kamera előtt, és nagyon jól tette a dolgát. A végén annyira belelendült, hogy még werk-fotózott is a telefonommal, amiért külön köszönet innen is 🙂

A fotózás egy órás volt és ezalatt két ruhaszettet használtunk. Az első egy klasszikus fehér ing-farmer kombináció volt, ami igazán jól kiemeli a kismamák pocakját, a másik pedig elegáns vörös-kék színkombinációs ruhapáros volt.

 

Mostanában nagy hatással vannak rám az ismert fotóművészek és modellek albumai, ezért kísérletezek az emberábrázolás picit másabb megközelítésével, engedve az albumokban látott inspirációknak, és úgy érzem, egyes képekkel – szakítva a hagyományos stúdiós megközelítésekkel – sikerül is ezt átadnom a nézőnek.

Vallom, hogy ezek a képek egy igényesen összeállított, minőségi nyomtatású albumban igazi, maradandó emlékek lesznek erről a különleges időszakról Tícia és Bálint számára.

Ha te is szeretnél egy fotózáson részt venni, ajánlataimat ITT éred el.

Ha pedig tetszenek a fotóim, kövess kérlek INSTAGRAM-on és FACEBOOK-on is, hogy sose maradj le a friss tartalmakról. 

Előző Stúdióban az Örömvirág csapata
Következő Tina & Ben: most emotional wedding video (you will cry)

Comments are closed.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Bannerral
Verified by MonsterInsights