Rólam

abvisual

Adam, aki a név mögött áll.

Vizuális történetmesélés

Ugyan elcsépelten hangzik, de valóban ez a mindenem - mind a fotózás, mind a videózás kamaszkorom óta jelen van az életemben és mindig is világos volt, hogy valamilyen formában egyszer ez lesz a munkám. Csak akkor még nem tudtam, hogyan. Aztán elkezdtem kisebb munkákat vállalni és szép lassan létrejött az abvisual.

Az abvisual két fő tevékenységi köre a fotózás valamint a videó készítés, amely további két részre bontható: esküvői fotózásra és videózásra (abvisual-wedding), valamint lakossági fotós szolgáltatásokra (keresztelő, páros, családos, kismama fotózás) és üzleti vonalra: marketing anyagok, videóklipek készítésére. Mivel ennyire széles körben mozgok, úgy érzem folyamatos kihívásoknak tehetem ki magam, melyek által mindig tanulhatok valami újat, kereshetek változatos perspektívákat egy-egy feladat elvégzéséhez.

Filozófia

Capture Everything

Mottóm, a „capture everything” hűen tükrözi elszántságomat, a fotózás és videózás iránti elhivatottságomat - ez pedig a magánéletemben is jelen van, hiszen legtöbbször képtelen vagyok letenni a kamerát a kezemből.

Mindent megörökítek, szeretek igazi pillanatokat elkapni. Amikor őszintén nevetsz fel. Vagy sírod el magad. Vagy csak megsimogatod a másik kezét. Apró kis részletek, melyek érzelmeket visznek a filmbe vagy a fotóra.

Ez volt az egyik ok is, amiért az esküvőket választottam fő profilnak: mert ott semmi sem megrendezett; minden pillanat igazi, őszinte.

festés, Sansa, hegyek & wanderlust

Szabadidőmben szeretek festeni, az akril technikával ismerkedek és abban próbálok alkotni, továbbá utazni, új helyeket felfedezni, kirándulni az osztrák hegyekben, vagy a zalai tájakon, erdőkben. Kifogás pedig ritkán van, hála Sansának, a kutyámnak. Míg más sok élményt megtart magának, én szeretem ezeket megosztani, így a kirándulásokat is előszeretettel örökítem meg fotó és videó formájában.

Hiszen segítséggel minden egyszerűbb

Hiszem, hogy a jó videó titka, hogy a feladatokat elosztjuk egymás között, így bizonyos csomagok esetén ketten dolgozunk a nagy nap megörökítésén. Én minden esetben a Highlight videó felvételeit készítem, Peti, az állandó segítőm pedig a hosszú filmért felel már évek óta.

2021-ben és 2022-ben több új barátság is köttetett kollégákkal, akikkel szívesen ajánljuk egymást, az egymással közös munkát.

Közéjük tartozik a siófoki esküvő fotós, Csik Dávid (A színekkel teli képek: https://davidcsikphoto.hu/), a hatvani esküvő fotós, Matyi, korábbi nevén The Million Photos (új neve pedig Nádas Mátyás fotógráfus: https://www.facebook.com/nmatyasphotographer), szintén Zalából hévízi barátaim, Eszti és Csabi, azaz a Find Your Moment (https://www.findyourmoment.hu/), Pécsről a Crystal Boutique Kft. valamint a zalaegerszegi esküvő fotós, aki a premiumfotosok tagja is, Bolla Gábor.

2023-tól ezáltal valamint a csomagtartalmak frissítése által már lehetőség van fotó-videó kombó foglalására is különböző felállásokban.

Rólam mondták

ügyfélvélemények

Válogatás a google-n elérhető ügyfélvéleményekből

abvisualstories

Naplemente, felhő, villám és szivárvány mániám van. Akár utazás közben is képes vagyok félreállni az autóval és őrült módjára keresni a tökéletes fotó lehetőségét.

visitzala

2022 novemberében a Zala megyei Kendlimajorban megnyitottam életem első fotókiállítását #visitzala névvel. A kiállításon szereplő képek faliképként is megvásárolhatóak.

Adamwithaphone

Különálló projektként telefonnal is fotózom. Tudatosan lekorlátozom a lehetőségeim ezzel rákényszerítve magam, hogy kompozíciós megoldásokban gondolkodjak.

Elismerések, eredmények

2021-ban a WEVA HuAwardon az alábbi helyezéseket értem el:

HuAward 2020
 
Szintén ebben az évben ezen az esküvő videós közösségben az egyik videómat a nap videója címmel illeték.

2022-ben a WEVA Hungary Awardon az alábbi kategóriákban az helyezéseket értem el:

Hungary Award 2021
 
2022-további a TURUL Esküvő díjat is megkaptam.

A 2022-ben nyílt Őrségi Látogatóközpont egyik beltéri fő falát az én fotóm díszíti több méteres print formájában.

2023-ben a Nextfoto.hu újonnan belépő oktatójaként az év elején megrendezett tanár-fotópályázaton első helyezést értem el.

Van még kérdésed?

Tetszenek a munkáim, velem is szívesen dolgoznál, de úgy érzed van még kérdésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie Consent with Real Cookie Banner
Verified by MonsterInsights