GY.I.K.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ezeket szoktátok a leggyakrabban kérdezni

A highlight vidóes csomag valamint a fotós csomagok esetén igen, a többi csomag esetén jellemzően ketten veszünk részt az esküvőtökön. Ilyenkor én a highlight videó tartalmát veszem fel, felügyelem az egész videós munkavégzést, ha kérdésetek vagy kérésetek van, segítek nektek, az aktuális kollégám pedig a hosszú filmhez készíti a felvételeket (kezeli a második kamerát) és segít nekem a sokszor jelentős mennyiségű felszerelés pakolásában is.

Ezen felül fotó-videó kombináció is foglalható több felállásban is.

Amennyiben átnézted a csomagajánlataimat illetve felvetted már velem a kapcsolatot, és a dátum nekem még szabad, úgy nincs más teendőd mint írásban jelezned foglalási szándékod.

Ekkor kapsz tőlem egy szerződést, amit kitöltve, aláírva vissza kell küldened. Ezzel már fixáltad is az időpontot. Ezekután más teendőd nincs, és a videós vagy fotós kérdés már meg is oldódott – egyel kevesebb dolog máris, amin tőrnöd kéne a fejed.

Fontos, hogy foglalást csakis írásban, emailben fogadok, a kommunikáció pedig szintén emailben történik, Messengeren és egyéb chat-applikáción keresztül nem elegendő megosztani az információkat (sajnos gyakran tünt már el így fontos információ).

Mind a highlight, mind a hosszú videóval törekszünk egy képileg és tartalmilag is modern, a kornak megfelelő filmet átadni. Fontosnak tartjuk, hogy Titeket, a nézőt ne untassunk egy 3-4 órás videóval, viszont minden fontos mozzanat kerüljön bele!

Durva vágott videó = videó, ami eredeti hosszban (beszéd, szertartás, játék elejétől végéig) tartalmazza a szertartásokat, különböző történéseket. A durva vágott videó kidolgozása nem megegyező a rövid highlight videóval.

A videó hosszát befolyásolja az események hossza = minnél több esemény lesz az esküvődön, annál hosszabb lesz ez a videó is, ezért viszonylag nehezebb előre meghatározni a videó hosszúságát, az ajánlatban meghatározott időnél akár lehet hosszabb is – tapasztalataim alapján mindig az 1 órát közelíti meg ezen videók hosszúsága.

Templomi szertartás alatt csak a házasságkötés szertartását tesszük be a filmbe, az egyházi elemeket (imák stb.) nem. Polgári szertartás esetén csak a hivatalos házasságkötés szertartását tesszük bele a filmbe, az előtte-utána levő beszédeket, verseket nem minden esetben (egyedi szöveg, kérés egyéb tényezők esetében azokat is).

Klasszikus, állványra lehelyezett kamerás 10-20-30 perces nyers bulifelvételeket nem készítünk, inkább a hangulatot vadásszuk, vágóképeket készítünk a buliból.

Játékok, programok esetén azokat teljes hosszban felvesszük.

Étel-beköszöntéseket csak kérésre veszünk fel.

Menyecsketánc eleje és vége élőhanggal kerül be a hosszú filmbe, a köztes történeseket zenés összekötő blokk formájában mutatjuk be (teljes, akár egy órás menyecsketánc nem kerül rögzítésre).

Nyers fotók kiadására semmi esetben sincs lehetőség, nyers videófelvételeket pedig egy felár ellenében tudom kiadni, amennyiben azt legkésőbb az esküvő napjáig jelzitek felém.

Nem.

Highlight videót csakis jogtiszta zenére áll módomban vágni – ennek az árát a csomagárak tartalmazzák! Youtube-ról letöltött zenére nem vágok – természetesen kivétel, ha annak jogdíját a Megrendelő megvásárolja. A hosszú videóban viszont visszaköszönhetnek az eskővőn használt zenék, hiszen a film elkészítéséhez élőhangos felvételeket használunk.

Természetesen nem!

A fő tevékenységi terület ugyan Zala és Vas megye, de örömmel megyek akár Győrbe, Sopronba, egy balatoni esküvőre netán Budapestre is, sőt a mai napig dolgozok ausztriai esküvőkön is.

Van rá lehetőség, bár az elmúlt időszakban, a koronavírus hatásaként inkább az online-térbe helyeztem át a megbeszéléseket – így iMessegen vagy Messenger videó híváson keresztül sokkal rugalmasabban tudunk egymással időpontot egyeztetni, főleg ha nem zalai esküvőről van szó, hanem az ország más pontján vagytok.

Természetesen nagykanizsai irodámban bármikor várlak Titeket szeretettel.

Amennyiben kéritek, bármikor rendelkezésetekre állok, de alapvetően az esküvő napjáig már nem szükséges találkoznunk a szerződéskötést követően. Ha menet közben pedig bármilyen kérdésetek lenne, nyugodtan kereshettek kérdéseitekkel.

Ezen felül az esküvőt megelőzően legkésőbb egy héttel emailben bejelentkezem Nálatok, hogy elkérjem a Napotok végleges menetrendjét és mégegyszer utoljára egyeztessünk mindent.

Választott csomag függvényében kapsz egy esküvő highlight videót, melyhez természetesen jogtiszta zenét használok, így azt bármelyik social media felületre gond nélkül feltöltheted. Ezt a videót – amennyiben hozzájárulsz – a saját youtube csatornámon is megosztom, így még könnyebb lesz számodra a videó továbbküldése a családtagok, barátok számára.

Ezen felül kapsz egy hosszú, durva vágott videót is, amely amolyan esküvő dokumentumfilm formájában rögzíti a napotok eseményeit.

Fotók terén pedig a csomagban meghatározott darabszámú fotókat adom át online galériában.

Foglaló fizetése nem szükséges.
Az első fizetésre az esküvő másnapján kerül sor, ekkor a teljes összeg 50%-a valamint az útiköltség fizetendő egy azonnali utalásos számlával, a fennmaradó összeg pedig átadásakor esedékes (fotó esetén letöltő kód átadása fizetést követően).

Igen. Mindegyik csomagunkhoz foglalható korábbi kezdés vagy tovább maradás (túlóra), így biztos, hogy semmi nem fog kimaradni a filmetekből / vagy a fotó anyagotokból!

Nem találtad meg a kérdésedre a választ?

Kérdezd meg tőlem emailben

Írj nekem üzenetet és én igyekszem 24 órán belül választ adni!

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Bannerral
Verified by MonsterInsights