ESKÜVŐ FOTÓ 24

Esküvő fotózás

csomagajánlataim

A csomagok tartalma valós esküvői időtervek, tapasztalataink alapján lettek kialakítva úgy, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt, legyen szó meghitt hangulatú kis esküvőről vagy akár nagyobbról.  

Amennyiben egy lakodalommal egybekötött esküvőtök lesz, úgy mindenképp a nagyobb csomagokból javasolnám, hogy válasszatok. 

Tudom, hogy egy esküvő szervezése bonyolult lehet, ezért a dolgokat egyszerűvé teszem azzal, hogy három csomagot kínálok, amelyek minden mérethez és stílushoz illeszkednek.

Galéria

2024.01.15.

Tekla & Roli /// KÁNYAVÁRY BORBIRTOK

Tekla & Roli Helyszín: Kányaváry Borbirtok2023. július 29. Igazi nyári esküvő: tűző napon kezdtük tikkasztó hőségben majd a baljósan közelgő vihar miatt egy gyorsított tempóban...

Olvasás
2023.06.13.

Tadeja & Erol /// Esküvő Szlovéniában

Keresztelővel egybekötött esküvő a lendvai hegyek lábánál Ruha: Vesna Sposa (Varaždin) (https://www.facebook.com/vesnasposa) Helyszín: Gostilna Lovski dom (https://www.facebook.com/profile.php?id=100057334064808) Csokor: Cvetličarna Ana Make-Up: Erika Boa Dervarics...

Olvasás
2023.05.31.

Rami & Márk /// Kányaváry Borbirtok

Romantikus mini esküvő a zalai dombok ölelésében Helyszín: Kányaváry Borbirtok (https://kanyavary.hu/) Dekor/Virág: Öröm Virág Esküvőszervezés és Dekoráció (https://www.facebook.com/oromvirageskuvo) Smink: Smaragd Szépségcentrum, Fischer-Kocsis Ági (https://www.facebook.com/smaragdszepsegcentrum)...

Olvasás

állítsuk meg együtt az időt

Célom az esküvő napjának valódi, érzelmekkel teli pillanatainak fotózása a lazább fotózásra vágyó párok számára.

Megörökítem az örömkönnyeket, a nevetést és mindent, ami a kettő között van, hogy ne csak visszanézhesd, hanem újra át is élhesd a nagy napot!

Dokumentarista esküvői fotósként a napot autentikus pillanatok keresésével és megörökítésével töltöm: elkapok minden pillanatot, ami természetesen bontakozik ki előttem, feszélyezett pózolások mellőzésével. Az egyetlen alkalom, amikor bármilyen módon instrukciókat adok, az a csoportképek ideje és egy-két rövid, laza páros kreatív portré készítésének ideje.

Fotósként ausztriai esküvőkön gyűjtöm a tapasztalatokat 2018 óta, esküvő videósként pedig a magyar lagzik világát is megismertem az évek alatt.

A magyar esküvők mellett a mai napig járok ki Salzburg és környékére esküvőket fotózni és filmezni.

Ha szeretnétek, hogy az esküvőtök minden egyes pillanata örökre megmaradjon, akkor ne habozzatok felvenni velem a kapcsolatot, és beszéljünk a részletekről!

Készen álltok, hogy együtt örök emlékeket hozzunk létre?

videósra is szükséged van?

Esküvő fotózáson kívül esküvői videók készítésére is van lehetőség.

Esküvői fotó és videó együttes foglalása esetén a videós csomagárakból -10% kedvezményt tudok biztosítani.

Tekintsd meg esküvő videós csomagajánlataimat, és találd meg a számodra megfelelőt!

Téli esküvő (decembertől márciusig) fotó-videó kombó foglalása esetén 10-10% kedvezmény jár a fotó és videó csomagokra is.

Prémium minőség megfizethető áron

A lehetőségekhez mérten a feltűnés nélküli filmezés híve vagyok, igyekszem nem beleavatkozni vagy irányítani, egyszerűen csak hátra lépek egy lépést, és szinte a vendégek szemszögéből filmezem az esküvőt. 

Imádok videókat készíteni. Az esküvők olyan sokféle érzelmet hordoznak, hogy azokat szórakoztató és egyben gyönyörű is megörökíteni! Legtöbbször már a fejemben szerkesztem a videót forgatás közben, így amikor a vágóasztalhoz érek, a történetetek már önmagát alkotja.

Esküvői videós szolgáltatásaim segítenek abban, hogy egy életen át emlékezzetek a nagy napra – a meghitt pillanatoktól a helyszín apró részleteiig, amelyek tökéletessé teszik azt.

Ahogy minden esküvő más, úgy a videóim is mind-mind különböznek. Ugyan a rám jellemző stílusjegyek fellelhetőek mindegyikben, mégis igaz rám, hogy nem egy megszokott, klasszikus séma alapján alkotok: van, hogy egy videót lassú, érzelmes zenére vágok, míg a másikat egy pörgősebb rockosabb zenére. Egyes videókat időrendi sorrendben állítok össze, míg máskor keverem a történések idősíkját.

És hogy milyen lesz a Ti videótok? 

Ezt majd az esküvő másnapján tudom először megválaszolni, amikor már tudom, milyen impulzusokkal és felvételekkel jöttem haza Tőletek.

Addig is nézzétek meg a rám jellemző stílusjegyeket, hogy mégis milyenek az esküvők az én szememen keresztül nézve.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Bannerral
Verified by MonsterInsights