0
Your cart is currently empty

Esküvői fotózás árak

Esküvő fotózás

csomagajánlataim

A csomagok tartalma valós esküvői időtervek, tapasztalataink alapján lettek kialakítva úgy, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt, legyen szó meghitt hangulatú kis esküvőről vagy akár nagyobbról.  

Amennyiben egy lakodalommal egybekötött esküvőtök lesz, úgy mindenképp a nagyobb csomagokból javasolnám, hogy válasszatok. 

Tudom, hogy egy esküvő szervezése bonyolult lehet, ezért a dolgokat egyszerűvé teszem azzal, hogy három csomagot kínálok, amelyek minden mérethez és stílushoz illeszkednek.

A foglalás gombra történő kattintás nem minősül végleges foglalásnak. A végleges foglalást egy személyes/online beszélgetés előzi meg, a foglalás véglegesítése szerződés aláírásával történik.

Ha csak egy kis esküvőt szeretnétek

Ha csak egy kisebb esküvőben gondolkodtok a szűk családdal, arra is van természetesen megoldás, az igazán minőségi fotókról ekkor sem kell lemondanotok.

 

videósra is szükséged van?

Esküvő fotózáson kívül esküvői videók készítésére is van lehetőség.

Esküvői fotó és videó együttes foglalása esetén a videós csomagárakból -15% kedvezményt tudok biztosítani.

Tekintsd meg esküvő videós csomagajánlataimat, és találd meg a számodra megfelelőt!

Prémium minőség megfizethető áron

A lehetőségekhez mérten a feltűnés nélküli filmezés híve vagyok, igyekszem nem beleavatkozni vagy irányítani, egyszerűen csak hátra lépek egy lépést, és szinte a vendégek szemszögéből filmezem az esküvőt. 

Imádok videókat készíteni. Az esküvők olyan sokféle érzelmet hordoznak, hogy azokat szórakoztató és egyben gyönyörű is megörökíteni! Legtöbbször már a fejemben szerkesztem a videót forgatás közben, így amikor a vágóasztalhoz érek, a történetetek már önmagát alkotja.

Esküvői videós szolgáltatásaim segítenek abban, hogy egy életen át emlékezzetek a nagy napra – a meghitt pillanatoktól a helyszín apró részleteiig, amelyek tökéletessé teszik azt.

Ahogy minden esküvő más, úgy a videóim is mind-mind különböznek. Ugyan a rám jellemző stílusjegyek fellelhetőek mindegyikben, mégis igaz rám, hogy nem egy megszokott, klasszikus séma alapján alkotok: van, hogy egy videót lassú, érzelmes zenére vágok, míg a másikat egy pörgősebb rockosabb zenére. Egyes videókat időrendi sorrendben állítok össze, míg máskor keverem a történések idősíkját.

És hogy milyen lesz a Ti videótok? 

Ezt majd az esküvő másnapján tudom először megválaszolni, amikor már tudom, milyen impulzusokkal és felvételekkel jöttem haza Tőletek.

Addig is nézzétek meg a rám jellemző stílusjegyeket, hogy mégis milyenek az esküvők az én szememen keresztül nézve.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie Consent with Real Cookie Banner
Verified by MonsterInsights