Esküvő videó 2024

Esküvő videós csomagok

Esküvő videós csomagok, melyek a legapróbb részletekig kitérnek mindenre, így bármit is keress, itt biztosan megtalálod azt!

lakodalommal egybekötött esküvőd lesz?

Válassz a hosszabb, lakodalmas esküvőkre optimalizált videós csomagokból.

A Standard és Premium csomagok mind tartalmaznak egy HIGHLIGHT videót valamint egy HOSSZÚ FILMET is.

Sokszor felmerül a kérdés, hogy mi a különbség a Highlight és a Hosszú film között.

A hosszú film dokumentarista stílusban készül, egy 1-2 órás hosszabb hangvételű anyag, amely tartalmazza a nap minden fontos mozzanatát javarészt teljes hosszúságában.

A hosszú videót ugyanolyan profizmussal és alázattal készítem el, mint a highlight videókat: a fontosabb mozzanatoknál két kamera képét keverem és a keverőből felvett hangsávval teszem még élvezhetőbbé a minőséget (természetesen a keverőből felvett hang feltétele, hogy a hangosítás a felvételt lehetővé tegye és felvevő mikrofonomat rá tudjam kötni).

Az alábbi videó jól szemlélteti, hogyan szerkesztem az esküvői filmeteket.

A végleges foglalást egy személyes/online beszélgetés előzi meg, a foglalás véglegesítése szerződés aláírásával történik.

inkább valami hagyományosabbra vágytok?

 

Klasszikus tartalom alacsony áron

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik nem tartanak igényt HIGHLIGHT videóra, és csak a klasszikus, dokumentarista stílusú videó számunkra a fontos.

A csomag foglalása esetén egy fő operatőr vesz részt az esküvőtökön és egy kamerával készülnek a felvételek.

Az átadott videó tartalmazza a szertartásokat teljes hosszban (templomi esküvő esetén csak a templomi házasságkötés szertartását valamint a be- és kivonulást, a szentmisét nem) továbbá az esküvő összes fontos pillanatát, úgy mint például a játékokat, táncokat, tortaszelést stb.

Ha pedig inkább a modern tartalmak érdekelnek

A highlight videós csomag lényege, hogy csupán highlight filmet forgatok, tehát javarészt az esküvő során csak vágóképeket készítek és a végén egy rövid zenés összefoglaló videót adok át Nektek.

A csomag részeként ezen felül egy ajándék hosszú videót is adok a szertartásokról, amit egy állványon lévő kamerával rögzítek. Tehát a Standard, Premium és Zala megye csomagokhoz képest itt csak egy fő operatőr van veletek és nem kaptok egy teljes, hosszú filmet a nagy napról, valamint az állványos kamera mögött sincs egy fix kamerakezelő ember, aki végig mögötte állna.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Bannerral
Verified by MonsterInsights