0
Your cart is currently empty

Esküvő videós csomagok

Esküvő videós csomagok

Esküvő videós csomagok, melyek a legapróbb részletekig kitérnek mindenre, így bármit is keress, itt biztosan megtalálod azt!

lakodalommal egybekötött esküvőd lesz?

Válassz a hosszabb, lakodalmas esküvőkre optimalizált videós csomagokból.

A Standard és Premium csomagok mind tartalmaznak egy HIGHLIGHT videót valamint egy HOSSZÚ FILMET is.

Sokszor felmerül a kérdés, hogy mi a különbség a Highlight és a Hosszú film között.

A hosszú film dokumentarista stílusban készül, egy 1-2 órás hosszabb hangvételű anyag, amely tartalmazza a nap minden fontos mozzanatát javarészt teljes hosszúságában.

A hosszú videót ugyanolyan profizmussal és alázattal készítem el, mint a highlight videókat: a fontosabb mozzanatoknál két kamera képét keverem és a keverőből felvett hangsávval teszem még élvezhetőbbé a minőséget (természetesen a keverőből felvett hang feltétele, hogy a hangosítás a felvételt lehetővé tegye és felvevő mikrofonomat rá tudjam kötni).

Az alábbi videó jól szemlélteti, hogyan szerkesztem az esküvői filmeteket.

A foglalás gombra történő kattintás nem minősül végleges foglalásnak. A végleges foglalást egy személyes/online beszélgetés előzi meg, a foglalás véglegesítése szerződés aláírásával történik.

inkább valami hagyományosabbra vágytok?

 

Klasszikus tartalom alacsony áron

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik nem tartanak igényt HIGHLIGHT videóra, és csak a klasszikus, dokumentarista stílusú videó számunkra a fontos.

A csomag foglalása esetén egy fő operatőr vesz részt az esküvőtökön és egy kamerával készülnek a felvételek.

Az átadott videó tartalmazza a szertartásokat teljes hosszban (templomi esküvő esetén csak a templomi házasságkötés szertartását valamint a be- és kivonulást, a szentmisét nem) továbbá az esküvő összes fontos pillanatát, úgy mint például a játékokat, táncokat, tortaszelést stb.

Ha pedig inkább a modern tartalmak érdekelnek

A highlight videós csomag lényege, hogy csupán highlight filmet forgatok, tehát javarészt az esküvő során csak vágóképeket készítek és a végén egy rövid zenés összefoglaló videót adok át Nektek.

A csomag részeként ezen felül egy ajándék hosszú videót is adok a szertartásokról, amit egy állványon lévő kamerával rögzítek. Tehát a Standard, Premium és Zala megye csomagokhoz képest itt csak egy fő operatőr van veletek és nem kaptok egy teljes, hosszú filmet a nagy napról, valamint az állványos kamera mögött sincs egy fix kamerakezelő ember, aki végig mögötte állna.

további fontos tudnivalók

 • A foglalás gombra történő kattintás nem minősül végleges foglalásnak. A végleges foglalást egy személyes/online beszélgetés előzi meg, a foglalás véglegesítése szerződés aláírásával történik.
 • Útiköltség: 95 Ft / km
 • Drónfelvételek készítését a jelenlegi jogi szabályozás okozta körülményesség miatt nem vállalunk.
 • Túlóra egy fő operatőrrel: 18.900 Ft / óra (korábbi kezdés vagy későbbi maradás esetén)
 • Túlóra két operatőr esetén: 24.900 Ft / óra (korábbi kezdés vagy későbbi maradás esetén).
 • Amennyiben Megrendelő videó megosztásához nem járul hozzá, úgy 35.000 Forint felár kerül felszámolásra.
 • Rendelkezésre állási idő maximum értéket jelöl, a rendelkezésre állás kezdete – program hiányában – lehet későbbi időben is. Ez a csomag árán nem változtat.
 • Rendelkezésre állási idő vége a menyecske/menyasszonytánc vége, de maximum hajnali 1 óra. Amennyiben a menyecske/menyasszonytánc hajnali 1 óra előtt véget ér, úgy a rendelkezésre állás is a végéhez ér.Amennyiben például programcsúszás miatt az események hajnali 1 órakor nem érnek véget, azonban Szolgáltató úgy ítéli meg, hogy annak továbbfilmezése fontos (pl. menyecsketánc), erről pedig az események miatt Megrendelővel nem tud már egyeztetni, úgy automatikusan egy megkezdett plusz óra kerül felszámolásra.
 • Videós nyers felvételek kiadására felár ellenében van csak lehetőség, melynek mértéke 65.000 Forint és az esküvő napja előtt jelezni kell, hogy igényt tart-e Megrendelő rá.
 • Az útiköltség árának az aktuális piaci helyzethez (árstop) és üzemanyag ellátási helyzethez való igazításának jogát fenntartom.
 • Az útiköltség nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő útdíjakat (autópálya) és parkolási díjakat, melyek az útiköltségen felül kerülnek kiszámlázásra.
 • *vis major helyzet esetén (váratlan betegség, stb.) fenntartom a jogot, hogy csupán egy fő operatőr végzi el a teljesítést. 
You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie Consent with Real Cookie Banner
Verified by MonsterInsights