Stúdióban az Örömvirág csapata

Céges csapat fotózás: stúdióban az Öröm Virág csapata

Karácsonyi ajándékba adta Zsófi, az Öröm Virág Esküvőszervezés és Dekoráció megálmodója a csapat fotózást a lányoknak.

A fotózás során csináltunk rengeteg közös csapatképet, amit majd a későbbiek során bármilyen marketing tevékenységhez jól tudnak használni a socialmediaban, valamint mindenkiről készültek önálló képek is. 

A csajok nagyon ügyesen mozogtak a kamera előtt és nagyon felkészülten érkeztek, rengeteg kiegészítőt hoztak magukkal.

A fotózás során nem csak portrékat, hanem detail fotókat is készítettünk, hogy igazán széleskörű lehessen a képek későbbi felhasználása.

A fotózás végén még picit a kültérben is mókáztunk, és pár igazán remek fotót készítettünk (ezeket megtekinthetitek az instagram oldalamon ITT).

A lányok szuper sminkjéről  DIJA Makeup gondoskodott.

Zsófi pedig így írt magukról:

Az Öröm Virág 2018-as egyszemélyes alakulása óta sokat változott, bővült és fejlődött. Egyedül kezdtem vállalkozni, de sosem jutottam volna idáig, ha csak magam vagyok. Az esküvői dekoráció, mely vállalkozásunk oszlopává lett mára, magával hozta kis csapatunk alakulását.
Sokszor így sem vagyunk elegen 🤭, de Esztivel és Gabival alkotjuk az Öröm Virág szívét. Esztivel már lassan 35 éve 🙋🏻‍♀️🙋🏼‍♀️ fűz egymáshoz az élet, Gabi pedig igaz barátként áll mellettem jó ideje! Nem csak a munkában, de az életben is kiscsalád vagyunk. 🫶
Mindhárman imádjuk az esküvők világát, a virágok és a különleges dekorációk összhangját. Lelkesedésünk a legapróbb részletekig tartó tervezéssel és odafigyeléssel társul. Anyák, barátok és közös munkánk szerelmesei vagyunk. 🤍
Eszti, Gabi és Zsófi
Előző Születésnapi stúdiófotózás
Következő Ki mondta, hogy a fehér háttér unalmas, avagy: kismamafotózás a stúdióban.

Comments are closed.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Banner-val
Verified by MonsterInsights