Esküvő szezon 2023

Bogi és Tamás esküvőjével végre kezdetét vette a 2023-as esküvő szezon.

Avagy: így kezdődött a 23-as esküvő szezon.

season 6 / EPISODE 1​

Nem indult zökkenőmentesen, ugyanis félúton az autópályán defektet kaptunk, így a mindig rászámolt korábbi indulással nyert plusz időt el is vesztettük és pontban 13:00-ra érkeztünk meg (mondjuk ez volt az első eset, és „végre beigazolódott”, hogy van értelme jóval korábban indulni 😀 ).  Mivel Peti korábban már járt így, profi módon lecserélte a kereket ezzel megmentve a helyzetet.

Szerencsére még javában folytak az előkészületek és a készülődés is az elején tartott, így semmiről sem maradtunk le.

Fontosnak érzem amúgy megemlíteni, hogy Rékának és Gábornak köszönhetem, hogy szinte az utolsó pillanatban (talán egy hónappal az esküvő előtt) rátaláltunk egymásra és végül minket választottak Bogiék videózni. Réka és Gábor esküvőjét amúgy még 2020-ban videóztam, szintén last-minute utolsó pillanatos foglalásként. Jó volt  velük is újra találkozni most, mindig öröm régi ügyfeleket viszontlátni 🙂 

A szolgáltatói csapat remek volt: a Show4You csapatával volt már szerencsém tavaly együtt dolgozni (Facebook: https://www.facebook.com/s4yhu), a CM Vereb Imi volt, a The Wedding MC (Dunai Misi) Team oszlopos tagja, a fotós személyében pedig egy nagyon jó kollégát, Söjtöry Szabolcsot ismerhettük meg.

A helyszín szintén ismerős volt, hiszen a VILLABOGArT-ban (facebook: https://www.facebook.com/villabogart) már forgattam pár éve egy téli styledshooot, a dekorációról pedig Zsófiék, azaz az Örömvirágos lányok gondoskodtak (facebook: https://www.facebook.com/oromvirageskuvo)

A helyszín azonban nem csak belül volt csodálatos, hanem a szertartás helyén is, kint a természetben, egy óriási (odvas) fa tövében. A finom részletek, Könyves Pál Kálmán református lelkipásztor (https://www.eskuvoidj.eu/mobilpap) mindent elsöprő szertartása és karizmája, az esküvő modern és stresszmentes jellege valamint Bogi és Tamás lelkes és mindenben partneri hozzáállása tökéletessé tette az idei szezon kezdetét!

Figyeljétek a blogot, a highlight videójukat a youtube csatornámon kívül majd itt is megnézhetitek. 

Ha pedig esküvő videóst keresnétek, itt tudjátok megnézni csomagajánlataimat: 

Esküvő videós csomagok

Előző Májusi esküvői kedvezmény
Következő Bogi & Tamás // 4K esküvő highlight videó

Comments are closed.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Banner-val
Verified by MonsterInsights