Bogi & Tamás // 4K esküvő highlight videó

Elkészült Bogi és Tamás esküvő highlight videója.

Ez a videó is 4K minőségben forgott.

A korábbi blog bejegyzésben már írtam az esküvőről (a cikk itt olvasható: https://abvisual-wedding.hu/eskuvo-szezon/) és a videó maga is tükrözi, milyen jó szezonkezdés is volt ez.

Videó szerkesztésileg is könnyű dolgom volt, mivel több jó beszédből is válogathattam, amivel még emocionálisabbá tudtam tenni a kisfilmet. Többfajta megközelítést, szerkesztési módot is használok egy-egy highlight elkészítéséhez, de a határozottan nagy kedvencem, ha egy igazán jó, tartalmas beszédet is fel tudok használni, ezzel igazán személyessé téve az elkészített highlightot.

Bulifelvételeket sem nagyon kellett vadászni, közvetlenül a nyitótánc után elkezdődött egy fergeteges party, ami soha véget nem érőnek tűnt, a társaság kifulladás nélkül táncolt 🙂

Idén az egyik nagy kedvencem a hosszú záridős videó felvételek, amelyek amolyan elmosott szellemképessé teszik a felvételt – ez szerintem egy nagyon jó hangulat kiemelő eszközként funkcionálhat.

Egy helyszínes esküvő volt, minden programtól és felesleges dologtól mentes, laza, stressznélküli, kötetlen nap, így forgatásilag is jutott idő mindenre. Tudtunk egy rövid aznapi kreatívot is forgatni, nem sokat, pont annyit, hogy feldobjuk a videót és Bogi és Tamás viszontláthassa magukat egy meghitt pillanatban is.

A korábban már említett beszédeket imádtam, két barát is felszólalt valamint mindkét apuka is mondott pár kedves szót – így igazán nehéz is volt választanom. Könyves Pál Kálmán református lelkipásztor szertartása pedig a hab a tortán. 

A helyszín csodás, és nagy örömömre voltak tulipánok is, amiket mint időszakot jelölő vizuális elemeket is használhattam, ezzel is mutatva a videóban, hogy ez egy igazi jó idős tavaszi esküvő.

Előző Esküvő szezon 2023
Következő Rami & Márk /// Kányaváry Borbirtok

Comments are closed.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Bannerral
Verified by MonsterInsights