Videózás

esküvő videózás

prémium minőség megfizethető áron

A lehetőségekhez mérten a feltűnés nélküli filmezés híve vagyok, igyekszem nem beleavatkozni vagy irányítani, egyszerűen csak hátra lépek egy lépést, és szinte a vendégek szemszögéből filmezem az esküvőt. 

Imádok videókat készíteni. Az esküvők olyan sokféle érzelmet hordoznak, hogy azokat szórakoztató és egyben gyönyörű is megörökíteni! Legtöbbször már a fejemben szerkesztem a videót forgatás közben, így amikor a vágóasztalhoz érek, a történetetek már önmagát alkotja.

Esküvői videós szolgáltatásaim segítenek abban, hogy egy életen át emlékezzetek a nagy napra – a meghitt pillanatoktól a helyszín apró részleteiig, amelyek tökéletessé teszik azt.

Még több videót szeretnél látni?

Ahogy minden esküvő más, úgy a videóim is mind-mind különböznek. Ugyan a rám jellemző stílusjegyek fellelhetőek mindegyikben, mégis igaz rám, hogy nem egy megszokott, klasszikus séma alapján alkotok: van, hogy egy videót lassú, érzelmes zenére vágok, míg a másikat egy pörgősebb rockosabb zenére. Egyes videókat időrendi sorrendben állítok össze, míg máskor keverem a történések idősíkját.

És hogy milyen lesz a Ti videótok? 

Ezt majd az esküvő másnapján tudom először megválaszolni, amikor már tudom, milyen impulzusokkal és felvételekkel jöttem haza Tőletek.

Addig is nézzétek meg a rám jellemző stílusjegyeket, hogy mégis milyenek az esküvők az én szememen keresztül nézve.

Meggyőztek a munkáim?

Fontosnak tartom, hogy a választás során a munkáim minősége is szempont legyen. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy a mai világban az árak is fontos szerepet játszanak egy döntés meghozása során.

Tekintsd meg esküvő videós csomagajánlataimat, és találd meg a számodra megfelelőt!

Esküvő videózás Nagykanizsa, Zala megye
You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Bannerral
Verified by MonsterInsights