Kismama fotózás

Kismama fotózás egy varázslatos zalai tájon.

Egy kismama életében minden pillanat különleges és megérdemel egy emléket. Egy fotózás kiváló módja annak, hogy megörökítsük ezeket az élményeket, és megőrizzük az emlékeket az utókornak.

Lilláékkal az ismerettségem egészen 2020-ig nyúlik vissza, amikor is az esküvőjük videósa lehettem.

Annyira jól sikerült akkor a közös munka, hogy jóba lettünk, majd miután megtudták, hogy fotózok is amúgy, több családos fotózásra is visszatértek hozzám (először egy kismama fotózás, majd amikor Szille egy éves lett, most pedig, hogy a kistesó érkezik, újra). Ők egyikei az igazi visszatérő ügyfeleimnek. 

Szille nem csak a nevével különleges, hanem abban is, hogy egészen a kezdetek óta fotózom…igazság szerint már akkor fotóztam, amikor még pocaklakó volt 🙂

Roliékkal amúgy az ízlésünk is tökéletesen összepasszol: ugyanolyan természetszeretők, mint én (sőt, talán még jobban). Így soha nem is kérdés, hogy hol fotózzunk: nagyjából mindegy, csak a természetben legyen.

A választás ezúttal Bázakerettye egy rejtett helyére esett, hiszen ők ott élnek, és jól ismerik ezt a csodálatos, titkos kis helyet.

Az egyetlen „nehézség” csak az volt, hogy bár családos-kismama fotózásnak indult az egész, Szille ellopta a showt, és nehéz volt nem megfotózni azt a rengeteg jó pillanatot róla 🙂

Te is szeretnél ilyen képeket magadról és a családodról? 


Foglalj kültéri fotózás időpontot nálam még ma:

Előző Jó-e vagy rossz a mesterséges intelligencia?
Következő Anyák napi fotózás

Comments are closed.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Bannerral
Verified by MonsterInsights